Не търся война с никого, напротив, на нас ни трябва спокойствие -

...
Не търся война с никого, напротив, на нас ни трябва спокойствие -
Коментари Харесай

Николай Денков: Не търся война с никого, на правителството му трябва спокойствие

Не диря война с никого, в противен случай, на нас ни би трябвало спокойствие - на държавното управление, в политическия смисъл на думата, с цел да можем да си осъществим програмата и хората да стартират да живеят по-добре. Това сподели пред публицисти премиерът акад. Николай Денков.

„ Всяка институция би трябвало да работи съгласно това, което ѝ е наложено като права и отговорности. Задълженията на правителството са да осъществим управническата си стратегия “, уточни той. 

Премиерът акад. Николай Денков е на посещение през днешния ден в Института за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ (INSAIT).
Прочетете още
Иниститутът INSAIT бе показан в края на август от премиера Николай Денков пред министъра на външните работа на Република Корея Парк Джин като един от водещите в света в областта на изкуствения разсъдък. Двамата разговаряха в границите на 18-ия стратегически конгрес в словенския град Блед и разискаха опциите за съдействие в тази област.

По-късно, в 11:00 часа, министър-председателят Николай Денков ще открие 11-ото издание на " Алея на книгата ". В обичайното ревю, което ще продължи до 10 септември, ще вземат участие близо 140 издателства, заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на управителния съвет на асоциация „ Българска книга “ Десислава Алексиева. Изложителите ще бъдат ситуирани в 57 шатри пред Националния замък на културата (НДК) и на пешеходните елементи на бул. „ Витоша “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР